Yhteystiedot

Sahannevan observatorion virallinen osoite on Tähtitornintie 74, Seinäjoki. Useimmat ajantasalla olevat navigaattorit varmasti löytävät osoitteen. Ellei taloudessa ole navigaattoria, Google Maps, Fonecta tai Karttapaikka auttanevat navigoimaan oikeaan osoitteeseen.

Lakeuden Ursa ry:n hallituksen kokoonpano vuonna 2019 on seuraava:

Puh.joht:

• Jere Mäki-Ikola

Varsinaiset jäsenet:

• Joona Kiviluoma
  • Lasse Ilves
  • Janne Vikman
  • Antti Tynjälä

Varajäsenet:

• Kalevi Lehtimäki
  • Ulla Sydänoja-Wallin
  • Erkki Hautala
  • Tapani Koskiniemi

Yhdistyksen yleinen sähköpostiosoite (ohjautuu sihteerille):

lakeus-ursa [ät] lakeudenursa.fi

Ennen yhteydenottoa; huomioi vastuualueet:

• Tilausnäytöksien ja niihin rinnastettavien tornivierailujen varaus ensisijaisesti tähtinäytösryhmän vetäjältä.
  • Jäsenasioihin ja rahaliikenteeseen liittyvät asiat hoituvat ensisijaisesti varainhoitajan kanssa.
  • Tiedotukseen, hallintoon ja yhteistyöhön liittyvät asiat hoituvat puheenjohtajan, varapuheenjohtajan tai sihteerin kanssa (haastattelupyynnöt toivotaan sovittavaksi mieluusti muutamaa päivää aikaisemmin, lyhyempikin varoaika voi riittää, mikäli haastattelu tapahtuu yhdistyksen tilaisuuksien yhteydessä).

Sähköisen markkinoinnin kielto

Kaikenlainen sähköinen markkinointi yhdistyksen sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin kielletään tällä ilmoituksella! (Kts. Teletoiminnan Tietosuojalaki, 27§). Pyydämme ystävällisesti noudattamaan Suomen Lakia. Tämä siis koskee tuotteiden ja palveluiden myyntiä. Kaikki yhteistyön tekemiseen ja kehittämiseen liittyvät viestit ja yhteydenotot ovat sallittuja.

Toimihenkilöt

Puh.joht.Hallinto, yhdistysasiat, media, yhteistyö Puhelin
Jere Mäki-Ikolatrossaaja [ät] lakeudenursa.fi 044 254 0320
Varapuh.joht.