Sähköpostilista

Lakeuden Ursalla on oma sähköpostilista lakeudenursa-l [ät] ursa.fi, jota käytetään pääasiallisesti Lakeuden Ursan toiminnasta tiedottamiseen.

Listalle lähetetään mm. automaattinen muistutus Lakeuden Ursan tapahtumakalenteriin merkityistä tapahtumista, kokouskutsut, ilmoitukset talkoista, kokousten esityslistat ja jäsenkirjeet sekä mahdolliset muut yhdistyksen toimintaan liittyvät ilmoitukset (sähköpostia tulee normaalisti muutaman kerran kuukaudessa).

Kaikki listalle lähetetyt viestit lähetetään edelleen kaikille listan tilaajille. Lista on tarkoitettu kaikille Lakeuden Ursan jäsenille ja muille Lakeuden Ursan toiminnasta kiinnostuneille.

Listalle tarkoitetut viestit lähetetään osoitteeseen lakeudenursa-l [ät] ursa.fi (Huom! Tässä merkki ”@” on korvattu merkinnällä [ät], jonka molemmin puolin ovat välilyönnit) .

Erityisesti jokaisen jäsenen tulisi liittyä postituslistalle, koska tällöin yhdistyksen sisäinen tiedottaminen saadaan paljon tehokkaammaksi ja nopeammaksi.

Yleisiä ohjeita

Yleisiä tietoja ja liittyminen listalle on saatavilla osoitteessa:

https://www.ursa.fi/mailman/listinfo/lakeudenursa-l

Mikäli haluat joskus erota listalta tai vaihtaa asetuksiasi (esim. asettaa koostetilan pois päältä tai päälle, vaihtaa salasanasi jne.), käy jäsensivullasi osoitteessa, joka on muotoa:

   https://www.ursa.fi/mailman/options/lakeudenursa-l/sinun.sähköpostiosoitteesi.tähän

Voit myös tehdä samat muutokset sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen:

lakeudenursa-l-request [ät] ursa.fi

Laita otsikko- tai viestikenttään sana ’help’ (ilman heittomerkkejä) ja saat takaisin viestin, joka sisältää ohjeet toimintojen suorittamiseksi.

Sinun pitää tietää salasanasi listalle, että voit tehdä muutokset (myös listan salasanan vaihto) tai erota listalta.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Lakeuden Ursan kotisivujen ylläpitoon, osoitteella:

yllapito [ät] lakeudenursa.fi

Kaikki Ursan sähköpostilistat löytyvät osoitteesta: https://www.ursa.fi/mailman/listinfo

Sähköpostilistan käyttöehdot

§1 Lakeuden Ursan sähköpostilistan lakeudenursa-l tarkoituksena on toimia pääasiallisesti yhdistykseltä jäsenille tapahtuvan sähköisen tiedottamisen apuvälineenä yhdistyksen kotisivujen lisäksi. Listalle lähetetään mm. kokouskutsut, tapahtumakalenterin ilmoitukset automaattisesti, ilmoitukset tulevista talkoista ym. toiminnasta.

§2 Sähköpostilistan käyttäjiksi (lukijoiksi) hyväksytään myös muita kuin yhdistyksen jäseniä. Lakeuden Ursalla on kuitenkin milloin tahansa oikeus muuttaa tätä käytäntöä ja muuttaa lista pelkästään jäsenistöä koskevaksi.

§3 Lakeuden Ursalla on oikeus poistaa yhdistyksen ulkopuolinen henkilö sähköpostilistalta syitä ilmoittamatta. Erityisesti näin voidaan menetellä, mikäli henkilö on pyrkinyt vahingoittamaan yhdistystä kirjoituksillaan tai muulla toiminnallaan tai on muulla tavoin toiminut yhdistyksen periaatteiden vastaisesti.

§4 Yhdistyksen jäsen voidaan poistaa listalta, mikäli tämä on käyttänyt sähköpostilistaa roskapostin tai häiriköivien viestien lähettämiseen tms. laittomaan ja hyvien tapojen vastaiseen toimintaan, tai mikäli toiminta on ollut omiaan vahingoittamaan yhdistystä tai on sen periaatteiden vastaista.

§5 Lakeuden Ursa ei luovuta tietoja listan sisältämistä sähköpostiosoitteista yhdistyksen ulkopuolelle.