Ajat muuttuvat ja niin tekee ihmisetkin

Morjensta vaan kaikille jäsenille. Siitä alkaa olla pitkä aika, kun minäkin toimintaan tulin ja nyt olen ehtinyt olla puheenjohtajanakin jo niin monta vuotta, että en edes pysy laskuissa. Tässä välissä on tullut muutettua pariin kertaan ja yhteystietojakin on muuttunut.

Jotain vastaavaa on varmasti käynyt teillä kaikilla muillakin. Elämäntilanteet muuttuvat ja sen mukana yhteystiedot. Moni teistäkin on ollut mukana yli 10 vuotta jo. Olisi varmaan aika päivittää yhteystietoja meidän jäsenrekisteriimme. Mikäli ette muista milloin viimeksi päivititte yhteystietonne, niin sekin on hyvä syy päivitellä tilannetta. Jäsentietojen päivitykseen on meillä kätevä lomake, jonka voi täyttää osoitteessa: https://lakeudenursa.fi/jasenyys/jasentietolomake/

Viimeisemä, mutta ei vähäisempänä. Modernina nykypäivänä moni on alkanut suosimaan sähköpostiin tulevaa laskua paperisen sijaan. Paperinen posti kuitenkin tuo lisäkuluja yhdistykselle ja joitakin varmaan kiinnostaa ympäristöystävällisyyskin. Mikäli edelleen haluat paperisen laskun, niin se onnistuu edelleen, ei siitä hätäpäivää. Toivoisimme kuitenkin hallituksen puolesta, että mahdollisimman moni siirtyisi sähköiseksi, jos se on mahdollista. Sähköpostilaskun kanssa pitää toki olla hereillä, että lasku ei mene vahingossa roskapostiin.

Jäsenistöä toivotaan edelleen kerhoiltoihin vierailemaan, että saataisiin hieman aktiviteettiä ja erilaisia kokemuksia jakoon uudemmille jäsenillemme.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.