Tervetuloa kerhoiltoihin – vanhat ja uudet jäsenet yhtä lailla!

Hei kaikille jäsenille ja miksei uusille tuttavuuksillekin! Kerhoiltoihin kaivattaisiin uusia ja vanhojakin juttukavereita. Oletko maksanut jäsenmaksua monta vuotta, muttei ole tullut käytettyä tähtitornilla. No nyt olisi mainio aika vierailla kerhoilloissa ennen kesätaukoa. Kerhoiltoja on tiedossa joka toinen keskiviikko vielä 5.4, 19.4, 3.5, 17.5 ja 31.5. Pääsisäisen tienoolla 12.4 saatetaan pitää extra kerhoilta, jonka toteutuminen selviää ensiviikolla tapahtumakalenterista.

Mikäli enemmän porukkaa saadaan säännöllisesti mukaan kerhoiltoihin, niin voimme siirtyä viikottaisiin iltoihin. Kerhoilloissa tavallisesti toimitellaan aiheesta ja aiheen ohi. Tarjotaan apua ja koulutusta laitteistojen kanssa.

Hei kaikki jäsenet ja tervetuloa myös uusille tuttavuuksille! Kerhoiltoihin toivomme lisää osallistujia, sekä uusia että vanhoja juttukavereita. Jos olet maksanut jäsenmaksua useita vuosia, mutta et ole vielä käynyt tähtitornilla, nyt on oiva tilaisuus tulla mukaan ennen kesätaukoa. Kerhoiltoja järjestetään joka toinen keskiviikko seuraavina päivinä: 5.4, 19.4, 3.5, 17.5 ja 31.5. Pääsiäisen aikoihin 12.4 saatamme pitää ylimääräisen kerhoillan, jonka toteutuminen varmistuu ensi viikolla tapahtumakalenterista.

Jos kerhoiltoihin saadaan säännöllisesti enemmän osallistujia, voimme siirtyä viikottaisiin tapaamisiin. Kerhoilloissa keskustellaan aiheesta ja sen vierestä, ja tarjolla on myös apua sekä koulutusta laitteistojen käyttöön liittyen.